Bijdragen als ondernemer

Het Projectteam Ontmoetingsveld Zuidwolde nodigt alle ondernemers uit bij te dragen aan een bijzonder project: de realisatie van een nieuw ontmoetingsveld (het nieuwe Akkerveld) in ons dorp.

Zoals u wellicht heeft meegekregen zitten we in de laatste fase van onze campagne om de begroting sluitend te krijgen. Vele activiteiten zijn (en worden) er georganiseerd in het dorp. En inmiddels zijn de grote subsidieverstrekkers en fondsen ook over de brug gekomen. Het restant van de begroting, zo’n 9% van de totale som, moet uit het dorp komen.

Veel ondernemers en particulieren dragen al bij! Maar we zijn er nog niet! Daarom vragen we u als ondernemer bij te dragen aan een actieve en gezonde leefomgeving van ons dorp.

Bijdragen als ondernemer. Wat betekent dat in praktijk?

U kunt bijdragen als sponsor. Reguliere sponsoring is aftrekbaar in de vorm van reclamekosten. Wij hanteren hiervoor verschillende tegenprestaties. U krijgt van ons een sponsorfactuur als u een (of meerdere) van onze tegenprestaties afneemt.

Onze tegenprestaties:

Optie A: Digitaal via een advertentie of een exposure (logo, nieuwsbericht of fotomoment) op onze socials en/of website. (€ 50,-)

Optie B: Een vermelding in onze huis- aan huis nieuwsbrief en/of uitnodiging van het openingsfeest. (€ 50,-)

Optie C: Een plekje op een samenwerkingsbord bij de entree van het ontmoetingsveld (zie voorbeeld). (€ 250,-)

Voorbeeld samenwerkingbord
Voorbeeld Samenwerkingsbord

Optie D: Een donateurschap bij Platform Zuidwolde: Ondernemers en particulieren dragen hier jaarlijks bij t.b.v. de activiteiten en projecten welke worden uitgevoerd door Platform Zuidwolde, inclusief het beheer van het Ontmoetingsveld. (€ 50,- per jaar)

U kunt kiezen tussen één of meerdere tegenprestaties. Bij meerdere tegenprestaties worden de bedragen bij elkaar opgeteld. U mag naast de vaste bedragen altijd een hoger bedrag aanbieden.

Geen tegenprestatie nodig of anders bijdragen?

Wel bijdragen maar een tegenprestatie is voor u niet nodig? Dat kan! U krijgt dan enkel een sponsorfactuur voor uw donatie/bijdrage. U bepaalt zelf de hoogte van uw bijdrage.

Een sponsoring in natura is ook mogelijk. Bijvoorbeeld met prijs ten behoeve van een van onze inzamelactiviteiten of het leveren van materialen ten behoeve van het ontmoetingsveld. Wilt u hierover van gedachten wisselen? Dan gaan we graag met u in gesprek! Bel Remko via 06 2433 1860 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Doet u mee?

We nodigen u uit gebruik te maken van het onderstaande formulier. Zodra uw aanmelding en keuze bij ons verwerkt is ontvangt u van ons een sponsorfactuur.

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres


  Ik kies de volgende tegenprestatie(s)* (meerdere opties mogelijk)

  Ik wil een extra bijdrage doen (gebruik dit veld ook bij 'geen tegenprestatie')

  Vul een bedrag in: (optioneel)

  Upload uw logo of advertentie (optioneel) Bestandstype: pdf of een afbeelding

  Uw bericht en/of instructie m.b.t. de sponsorfactuur (optioneel)

  * U kunt kiezen tussen één of meerdere tegenprestaties. Bij meerdere tegenprestaties worden de bedragen bij elkaar opgeteld.

  Het Ontmoetingsveld zal zowel spontane als georganiseerde ontmoetingen en activiteiten mogelijk maken. Hiervoor hanteren we de pijlers ‘verbinden’, ‘bewegen in een groene omgeving’, ‘natuurlijk buitenspelen’ en ‘buiteneducatie’. Het zijn de breed gedragen behoeftes die opgehaald zijn uit ons dorp.